Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
40v

Stahre vill återvända till AIK: "Vet inte om jag är välkommen"

Foto: Bildbyrån.

Mikael Stahre skulle gärna återvända till AIK innan tränarkarriären tar slut.
Nyblivne San José-tränaren vet dock inte om han är välkommen tillbaka.
-Ur mitt perspektiv skulle jag gärna träna AIK igen, säger Stahre till Expressen.

I helgen drar amerikanska ligan MLS igång och San José Earthquakes gör det med svenske Mikael Stahre som ny vid rodret.

Stahre lämnade Häcken i vintras i uppmärksammade former och för Expressen berättar Stahre om uppbrottet och de hårda orden från klubben som bland annat gick ut och sa att de "tänkte stämma" honom.

- Det får stå för dem och från deras perspektiv var det nog att de ville skydda sin klubb och markera mot andra. De villa visa utåt att de inte ville tappa deras tränare som de var nöjda med. Men jag tror att Sonny Karlsson gillar mig lite ändå.

Stahre - som bland annat har allsvenskans skyttekung Magnus Eriksson och tidigare BP-backen Joel Qviberg i laget - är än så länge lyrisk över tillvaron i Nordamerika.

- Det har varit jätteroligt och över förväntan. Det har varit roligt, utmanande och krävande. Här är det extra allt i form av resurser. I form av det nyaste och främsta analysverktygen vad det gäller data på spelare, fasta situationer och allt annat. Där är det extremt. Där har klubbarna här i USA basketen och den amerikanska fotbollen som föregångare.

Äventyret i USA har bara börjat, men om Stahre skulle återvända till svensk fotboll någon gång senare i karriären så skulle det bli AIK.

- Det är klart att jag skulle väldigt gärna komma tillbaka i AIK någon dag. Någon gång i mitt liv igen innan jag "fettar in." Sedan i vilken form det spelar nog ingen roll. Det kan vara juniortränare, A-lagstränare eller något annat. Sedan är frågan om jag är välkommen tillbaka men ur mitt perspektiv skulle jag gärna träna AIK igen.

Publicerad 2018-03-03 kl 12:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons