POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Stänger allsvensk butik för talangen: ”Bara utlandet aktuellt”

20-årige Alexander Michel gjorde sig ett namn i höstas och såväl allsvenska som utländska klubbar visar intresse för Syrianskatalangen.
- Det finns intresse från allsvenska klubbar men det är inte aktuellt, säger Syrianskas ordförande Andreas Temiz.

Alexander Michel fick ett stort genombrott under årets säsong i allsvenskan – Syrianskas 20-årige mittfältare fick ställa om till en mittbacksposition under säsongen och det med den äran.

Under årets säsong har han studerats av flera utlandsklubbar – enligt LT har holländska digniteter som PSV Eindhoven och AZ Alkmaar varit på plats vid flera tillfällen. Syrianskas ordförande bekräftar ett brett intresse också i allsvenskan för talangen.

- Han hade oturen att gå sönder där på hösten, just när han var som hetast. Men det finns fortfarande ett stort intresse för honom, säger Andreas Temiz till FotbollDirekt.se om Michel.

- Vi vet ju om ett intresse från klubbar i Holland och Turkiet och det intresset är konkret. Sedan finns intresse från allsvenska klubbar men det är inte aktuellt, utan lämnar han oss så blir det för utlandet.

- Om den utveckling han haft fortsätter så kommer han gå utomlands rätt snart. Det kan ske redan i januarifönstret, så pass stort är intresset. Men mer sannolikt kanske i sommar. Samtidigt så ska han som sagt fortsätta utvecklas i rätt riktning.

Publicerad 2012-11-28 kl 10:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå