Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

”Stannar i HIF till benen inte bär mig längre”

Helsingborgs-veteranen tänker stanna till han bärs ut.
- Jag ska spela här så länge benen bär mig, säger Mattias Lindström till Fotbolls-Expressen.

 

An av allsvenskans största profiler har inga planer på att dra sig tillbaka – men det är bara Helsingborg som finns för ögonen på honom. Mattias Lindström säger nu att han vill avsluta sin karriär i Helsingborg och redan uppges han diskutera ett nytt kontrakt med HIF.

- Jag ska spela här så länge benen bär mig, säger 32-åringen till Fotbolls-Expressen.
- Jag har pratat lite med Jeppe (Jesper Jansson, sportchef) om det och vi ska sätta oss ner mer. Vi vet var vi har varandra.

Hur långt kontrakt handlar det om?

- Jag har tänkt spela i HIF så länge jag får och de är säkert intresserade. Jag har i alla fall svårt att tänka mig något annat för så jäkla gammal är jag inte. Det blir väl något prestationsbaserat. HIF vill inte ha ett gäng 35-åringar som inte presterar och ändå har fullt betalt, och det har jag förståelse för.

Skadad och sedan petad.
Mattias Lindströms vinter – inte så bra.
Nu är han på väg tillbaka och fick plats igen senast mot Gais – men han har återkommit till ett HIF som haft en mindre rolig början av säsongen.

- Vi har mycket att jobba på men jag är inte orolig att det blir skit av allt. Vi måste hitta den sista avgörande passen och göra målen. Det är klart att vi är långt från nöjda men vinner vi nu på lördag så är vi med igen, säger Lindström.

Hur viktig är matchen mot Åtvidaberg?

- Vi måste ta en trea där. Det är en sexpoängsmatch redan nu, för de närmsta omgångarna kommer allsvenskan att börja dela upp sig. Reine (Almqvist, Helsingborgs scout) sa härom­dagen att de inte kommer att förlora en enda hemmamatch, så det känns ju inte så tryggt men det är ändå nykomlingarna mot mästarna, det ska man inte glömma.

 

Publicerad 2012-04-18 kl 11:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons