Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Stellan skrev på för ÖSK

Stellan Carlsson provtränade med Örebro redan i vintras. Hans målsättning var att spela i superettan. Nu får han chansen i allsvenskan. Örebro har därmed kommit ett steg närmare en lösning på anfallsfrågan.

Örebro har under sommaren letat intensivt efter anfallare inför höstsäsongen. Nu har de värvat Stellan Carlsson, en kontraktslös spelare med BK Forward som senaste klubb.

Stellan Carlsson var på väg att skriva på kontrakt med Karlslund från division 2 när Örebro åter hörde av sig. Carlsson har tidigare provtränat med ÖSK, men fick då nobben av den allsvenska klubben. Nu har han ett avtal som sträcker sig säsongen ut. Målsättningen är att spela till sig en plats på bänken.

I Örebros träningsmatch mot brasilianska Fluminese fick anfallaren göra ett kort inhopp.
- Helt klart roligt. I och för sig spelade jag bara 15 minuter men det kändes bra varje gång jag rörde bollen, säger nyförvärvet till Nerikes Allehanda.

Carlsson är inte den ende anfallaren som klubben har tittat närmare på. Robin Staaf, måltjuv från division 2, provtränar just nu med laget. Örebro försökte också värva Brommapojkarnas Olof Guterstam. BP-spelaren gick dock till Hammarby.

Publicerad 2008-06-25 kl 16:40
Annons
Annons
Annons