Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Stiller hoppas på stötvågsbehandling

Stötvågsbehandling ska lösa Hannes Stillers fotproblem. I morgon beger sig en hoppfull, men osäker Stiller till Ängelholm för specialbehandlingen: "Osäker på vad det går ut på."

- Det känns okej. Men jag är väldigt osäker på vad det går ut på. Det är någon impuls som ska skjutas in i foten. Jag är ju ingen läkare, säger Hannes Stiller till FotbollDirekt.se.

Stötvågsbehandling går ut på att man skjuter in tryckluft i vävnaden på det skadade området, vilket leder till att en läkningsprocess sätts igång.
Det är alltså denna behandling som ska ta bort blödningen i Stillers fot.

Turerna kring 31-åringens skadade fot har varit många sedan han opererade den i november. Till och från har den svullnat upp under återhämtningsperioden. Först visste inte IFK:s medicinska team vad problemet var - en magnetkameraundersökning visade nämligen inga fel. Men kort tid efter det hittades blödningen i foten.

- Det känns bättre nu när vi vet vad det är. Det var som mest frustrerande när vi inte hade någon koll. Tankarna var inte positiva i januari och februari när det var som värst.

- Den här behandlingen kan leda till att jag är tillbaka om tre veckor eller tre månader. Klart jag hoppas på tre veckor, men det viktigaste är att få ett mål att sträva efter.

Christian Hildén

Publicerad 2010-03-17 kl 16:49
Annons
Annons
Annons