POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Stjärnan lämnar - nu ökar pressen på El Kabir

Från kung i Mjällby till kronprins i Cagliari. Stjärnanfallaren Robert Aquafresca lämnade nyligen Serie A-klubben - och nu ökar pressen Moestafa El Kabir.
- Men jag är helt övertygad om mina kvaliteter, säger El Kabir.

Moestafa El Kabir har snart gjort sin första träningsvecka med Cagliari, men känner sig redan hemma i sin nya klubb.
– Jag känner mig redan hemma här och är rödblå, säger El Kabir till Kristianstadsbladet.

– Detta är min största utmaning som fotbollsspelare, visserligen har jag spelat i Uefa-cupen med Nec men detta är mycket större forstätter El Kabir.

Mjällbys förre skyttekung har redan fått stor press på sig i Italien. Han har jämförts med Zlatan i italiensk press, och i Cagliari är förhoppningarna stora. Och pressen ökar nu som det blir tunnare med stjärnnamn.
Förra säsongen lämnade storstjärnan Alessandro Matri Cagliari för Juventus. Och nyligen blev det klart att också Robert Aquafresca inte kommer fortsätta i Cagliari - de två bästa målskyttarna försvunna på ett halvår.

Nu tror många att det står mellan El Kabir och argentinaren Joaquin Larrivey om strikerrollen.  

– Jag är inte så glad över att prata om mig själv. Men jag är helt övertygad om mina kvaliteter som målskytt och framspelare. Jag vill inte begränsa mig, utan vet vad jag kan, säger El Kabir.

– Alla har hälsat mig välkommen och allt är perfekt, staden, människorna och vädret. Jag har varit här en vecka nu och känner mig väldigt lycklig.

Publicerad 2011-07-14 kl 10:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå