Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Stjärnduon missar allsvensk omstart – osäker prognos

Sharbel Touma och Suleyman Sleyman får vänta med comeback. Duon missar allsvenska omstarten på lördag och det kan bli mer.
- Jag vill akta mig för att snacka tid, säger klubbens kiropraktor.

Syrianska är formstarkast i allsvenskan – fyra segrar på de fem sista allsvenska matcherna innan uppehållet och en niondeplats för det på förhand bottentippade Södertäljelaget. På lördag väntar Kalmar borta i allsvenska omstarten, men Syrianska får klara sig utan två av sina tyngsta och mest rutinerade namn, Suleyman Sleyman och Sharbel Touma.

- För ”Sulans” del är det en blödning i vaden som fått behandling och nu läker bra. För Sharbel handlar det om en operation där man gått in och rensat brosk i knäet, det var en mindre rensning som behövde göras än vad man först trodde. Så det går framåt, men jag vill som sagt inte säga när det kan bli aktuellt med comeback, vi får se här de närmaste veckorna, säger Syrianskas kiropraktor Jimmie Daoud till FotbollDirekt.se. .

- Jag vill akta mig för att snacka tid, vi har gjort det tidigare och det har blivit bakslag. Men bägge löptränar och det ser positivt ut.

Annars ser det förhållandevis ljust ut för tidigare så hårt skadedrabbade Syrianska. Förutom Sleyman och Touma så finns nyligen höftledsopererade Isa Demir på skadelistan, han blir borta augusti ut minst. Men Besim Kunic och Robert Massi är tillbaka i full träning.

Publicerad 2012-06-26 kl 18:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons