Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Stjärntränaren Trapattoni ville ta över Malmö FF

Foto: TT

Försök igen

Den legendariska tränaren Giovanni Trapattoni ville i vintras ta över Malmö FF. Det avslöjar MFF-ordföranden Håkan Jeppsson i Skånesports podd "Blått snack".

Den italienske, något kontroversielle, tränaren Giovanni Trapattoni har tidigare tränat klubbar som Juventus, Milan och Bayern München, samt italienska landslaget – för att nämna några.

I vintras ville han bli tränare i Malmö FF. Det avslöjar Malmö FF-ordföranden Håkan Jeppsson i Skånesports podd "Blått snack".

- Ett av de riktigt anmärkningsvärda namnen i vinterns tränarkarusell var väl när vi blev kontaktade av den gamle stortränaren Giovanni Trapattoni från Italien som lät hälsa att han mycket, mycket gärna ville ta över Malmö FF. Att han såg det som ett hedersuppdrag och att skulle utföra underverk för MFF, säger Jeppsson i ”Blått snack”.

- Han gav sig inte, han var ganska angelägen. Det var spännande, det visade lite att MFF tagit sig upp på en ny nivå inom den europeiska fotbollen när den typen av namn söker upp oss, vi sökte alltså inte upp honom.

Det blev inget MFF för Trapattoni, klubben ansåg att den 77-årige italienaren inte var rätt man för jobbet.

Se höjdpunkter från Malmö FF:s kryssmatch mot AIK i spelaren ovan.

Publicerad 2016-07-21 kl 09:08
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER