POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Storklubbar följer Trelleborg – jagar succétalanger

Den ene har omgärdats av proffsrykten länge. Den andre har bara spelat sex allsvenska matcher. Redan jagas han av utländska klubbar. Men 18-åringen har inte bråttom iväg.

När Trelleborg igår mötte Örgryte fanns det representanter från europeiska klubbar på läktaren. De hade ögonen på Rasmus Bengtsson. Men även på unge målvakten Viktor Noring.

– Oj det visste jag inte om, men jag har fullt fokus på TFF, säger Viktor
Noring till trelleborgs Allehanda.

Enligt klubbdirektören Lasse Larsson är det klubbar från Tyskland, England, Italien, Holland och Danmark som följer spelarna. Representanter kommer även att vara på plats när Trelleborg tar emot AIK på tisdag. Noring håller med om att det gått bra för honom, men den unge målvakten har inte bråttom ut i Europa.

– Det har gått fort och det har gått bra också men jag vill fortsätta här. Jag har nyss skrivit på ett nytt två årskontrakt och har bestämt mig för att gå klart skolan i Malmö så det är Trelleborg som gäller nu. Men kommer det något konkret får man ta ställning till det då.

Rasmus Bengtsson har varit en ryktenas man länge. Det talades om Malmö FF men det kan bli Europa direkt. Nyligen kom uppgifter om att Ålborg jagar backen och att de vill lösa honom snabbt.

– Jag läste det i går. Jag har väl inga kommentarer egentligen. Det som händer vid sidan av fotbollen sköter min agent. Jag har full fokus på Trelleborg, säger han.

- Man vill ju ha det klart så fort som möjligt, om det skulle dyka upp något från utlandet eller om det blir en förlängning.

Publicerad 2009-05-02 kl 11:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå