Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Storsatsande Öis hoppas på Allbäck

Tro inte att Örgryte blivit brända av säsongen i allsvenskan. Det blir en rejäl satsning även i Superettan och förhoppningen är att stjärnan Marcus Allbäck fortsätter.

- Han har indikerat att han gärna vill spela för oss även nästa säsong, säger klubbens ordförande Lars Ranäng till FotbollDirekt.se.

Marcus Allbäck har tidigare meddelat att han vill fundera på framtiden och har inte lämnat något rakt besked på att han vill fortsätta men enligt Ranäng pekar det mesta på att det blir en fortsättning för landslagsanfallaren.
- Jag har inte pratat med honom idag men när jag gjorde det senast för några dagar sedan fick jag uppfattningen att han vill fortsätta, säger Ranäng.

Örgryte kommer att göra en full satsning på att ta sig tillbaka till allsvenskan redan till nästa säsong.
- Vi har en ganska bra trupp när spelarna är hela och ser man till de 17 sista omgångarna hade vi blivit nia och hållit oss kvar i allsvenskan, säger Ranäng.

Någon bantad trupp och större satsning på unga spelare blir det inte, utan Örgryte avser att försöka knyta till sig så bra spelare det bara går.
- Några förändringar blir det ju men ingen revolution, där vi byter ut hela truppen. Givetvis kommer vi att försöka skaffa några nyförvärv också.

Publicerad 2009-11-26 kl 16:35
Annons
Annons
Annons