Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Storsponsorn tillbaka i IFK Göteborg

Så sent som för ett halvår sedan bröt Prioritet Finans och IFK Göteborg samarbetet. Nu kommer nästa tvära kast då företaget är tillbaka som sjärnsponsor fram till 2018.

Prioritet Finans pumpade mellan 2011-2014 in miljonbelopp i IFK Göteborg, men tidigare i år bröts samarbetet efter att sponsoravtalet inte förlängdes.

I dag, ett halvår senare, meddelar klubben på sin hemsida att parterna återigen ingått i ett samarbete som sträcker sig över 2018.

- Vi har fört diskussioner under en lång period och tillsammans hittat en struktur som vi bedömer vara den absolut bästa för föreningens vision om att bli ledande i Norden, säger klubbdirektör Martin Kurzwelly till klubbens hemsida.

Även företagets uttalade Blåvitt-supporter tillika vd är nöjd med att återigen sponsra de allsvenska serieledarna.

– För mig som blåvit supporter är det naturligtvis roligt om klubben vinner Allsvenskan och får spela i Europa, men en inte helt oviktig del är ändå den affärsnytta vi som stjärnsponsor kan få via vårt engagemang och vår insats för klubben. Samtidigt får vi inte glömma bort den viktiga roll som IFK Göteborg spelar för idrottsintresset och för att stimulera ungdomars aktivitet och idrottande här i Göteborg, säger Nils Wiberg.

Vidare skriver klubben att ersättningen i avtalet utgörs av en fast och en prestationsbaserad del som innebär att klubbens ersättning ökar vid framgångsrika sportsliga resultat.

Publicerad 2015-06-30 kl 10:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons