Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
35v

Stort biljettryck inför toppmötet i Örebro - går mot rekordnotering: "Extremt stort intresse"

Foto: Bildbyrån

Örebro och Hammarby har båda inlett allsvenskan strålande.
Inför morgondagens möte på Behrn Arena är publiktrycket stort.
- Vi hoppas på att det blir slutsålt. Som jag har förstått det har vi aldrig haft det någon gång tidigare, säger ÖSK:s marknads- och evenemangsansvarige Sandra Almqvist till Fotbollskanalen.

Efter sju omgångar i allsvenskan är både Örebro och Hammarby obesegrade. I morgon drabbar lagen samman på Behrn Arena, och med ett drygt dygn kvar till avspark återstår färre än 1000 biljetter till matchen. Publikkapaciteten är drygt 12 000, vilket även NA har rapporterat om.

- Det är ett extremt stort intresse i Örebro nu. Min telefon går varm hela tiden. Det är jättekul, och alla örebroare är supertaggade på det här och det är jättekul att så många sluter upp för att stötta laget på plats. Vi hoppas på att det blir slutsålt, säger ÖSK:s marknads- och evenemangsansvarige Sandra Almqvist till Fotbollskanalen.

När hade ni utsålt senast på Behrn Arena?
- Jag är ganska ny på mitt jobb, men som jag har förstått det har vi aldrig haft helt slutsålt någon gång. Vi har varit nära några tidigare år, men inte helt slutsålt. Dels därför satsar vi på just det nu. Vi har också ett drömläge när det är ettan mot trean, så vi går för tre poäng för att kunna ta oss upp i toppen.

Vad betyder den starka sportsliga starten för intresset publikmässigt?
- Det betyder enormt mycket. Att kunna få ett fullsatt Behrn Arena är speciellt, och där har vi Kubanerna att tacka för mycket. De gör ett jättejobb, och mot Sirius senast var de över 300 personer. Det handlar om att öka intresset för klubben i staden och få fler barn och ungdomar att gå och uppleva fotbollen på plats. Det är lätt att kolla på matchen hemifrån, men vi vill öka supporterkulturen i Örebro och få fler örebroare att hålla på ÖSK. Det finns en del örebroare som håller på andra lag, inte minst Hammarby, men vi jobbar stenhårt för att fler ska hålla på ÖSK.

ÖSK:s möte med Hammarby startar klockan 17:30 i morgon och kan ses på C More.

Allsvenskan

Tabelläget

# Lag S V O F +/− P
1 AFC Eskilstuna Champions League-kval 0 0 0 0 0 0
2 AIK Europa League-kval 0 0 0 0 0 0
3 BK Häcken Europa League-kval 0 0 0 0 0 0
4 Djurgårdens IF 0 0 0 0 0 0
Publicerad 2018-05-12 kl 13:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons