POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Stort intresse för Lustig

Mikael Lustig omgärdas ständigt av flyttrykten och nu har spekulationerna tagit ordentlig fart igen. Enligt sportchefen Cain Dotson finns det mycket stort intresse för ytterbacken.

- Det har det varit hela våren och det har inte blivit mindre nu. Sedan kan jag inte säga definitivt om någon kommer lösa honom under sommaren eller inte.

Finns det svenskt intresse också? - Ja, det finns det, säger Dotson till FotbollDirekt.com.

Mikael Lustigs vara eller inte vara i Sundsvall har varit en följetong. Djurgården har länge varit intresserade av den talangfulla ytterbacken och Kjell Jonevrets Molde gjorde tidigare en ansats att försöka lösa Lustig. 21-åringen svarade med att förlänga sitt kontrakt med Sundsvall ytterligare ett år. Trots det glöder det om Lustig på transfermarknaden.

- Micke är i Skåne med U21-landslaget och vi väljer att låta honom vara så att han kan fokusera på det. Men vi har pratat med hans agent och han kan ha fått information genom honom, berättar Cain Dotson.

Minst tio miljoner

En förening som ska vara redo att lösa Mikael Lustig är norska Viking Stavanger. Till Stavanger Aftenblad säger Sundsvalls tränare Per Joar Hansen att klubben inte säljer försvararen under tio miljoner kronor.

- Per Joar är tränare och ska inte sälja spelare. Det tar jag hand om. Så det väljer jag att inte kommentera. Om det sedan blir billigt eller dyrt att köpa honom beror på klubben. Micke är en av Sveriges mest intressanta ytterbackar och med tanke på hur det ser ut på den positionen i landslaget skulle det inte förvåna mig om han spelar där inom några år.

Har ni fått något bud? - Nej, det har vi inte, svarar Cain Dotson.

Publicerad 2008-05-29 kl 14:58
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå