POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Storvinst för Gais - siktar på toppen

Gais körde över Örebro på hemmaplan. Stor hjälte blev brassen Daniel Morais Reis. Nu siktar Gais på att skaka om i toppen.

- Vi har skakat om de stora lagen. Jag tycker att vi ska lägga ribban högt. Vi har talat om att vi vill ligga på den övre halvan, det är inget vi ska skämmas över, säger mittbacken Bobbie Friberg da Cruz till FotbollDirekt.com.

Gais spelade ut ett segt Örebro. Wanderson gjorde 1-0 efter 19 minuter. I slutet av den första halvleken kom sedan en matchavgörande situation. ÖSK-målvakten Peter Westman krockade med mittbacken Magnus Wikström. Den senare fick lämna matchen omgående för att sys. Westman spelade vidare, men tvingades senare kliva av. Gais gjorde 2-0 i slutet på den andra halvleken. Målet stod Daniel Morais Reis för.

Han gjorde sedan 3-0 i den andra halvleken.
- Han har börjat vakna till liv. Han har haft problem med ryggen och problem med att komma in i den svenska mentaliteten. Han ser väldigt intressant ut. Det är en olik brasiliansk forward, han är mer en kraftig target player.

Bobbie Friberg da Cruz blickar gärna tillbaka på en framgångsrik vår i Gais. Flyttryktena viftar han bort. Han har inga planer på att lämna Gais. Hellre pratar han om lagets form.
- Vi har bra vibrationer från MFF-matchen, vi gick på det i den här matchen. Det har känts bra ett tag nu. I dag ville alla ha boll, då är det lätt att spela fotboll.

Gais-Örebro SK 3-0 (2-0)
Målen: 1-0 (19) Wanderson, 2-0 (45) Daniel Morais Reis, 3-0 (47) Daniel Morais Reis
Varningar, Gais: Bobbie Friberg da Cruz. ÖSK: Nordin Gerzic, Magnus Kihlberg
Domare: Michael Lerjéus
Publik: 3698

Publicerad 2008-05-12 kl 23:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå