Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Succe för Fotbollskanalen - både på webben och i rutan

Det går bra för Fotbollskanalen. Både på webben och i TV. Fotbollskanalen.se och Fotbollskanalen Europa slog till med rekordsiffror förra veckan.
- Det här visar att vårt målmedvetna jobb att ge läsarna så mycket fotboll som möjligt i alla möjliga former är något som lockar, säger Olof Lundh.

Ett nytt programformat och totalfokus på europeisk fotboll – i augusti 2008 gjordes gamla ”Fotbollskanalen” om till ”Fotbollskanalen Europa”. Tittarna verkar uppskatta förändringen, nästan 300 000 svenskar satt uppe och såg programmet igår kväll.
- Vi får väldigt mycket positiv respons i mejlform och tittarsiffrorna har ökat för varje månad, från cirka 100 000 tittare i början till 275 000 senast. Det är en enormt bra siffra, nu är vi överlägset störst vid den tiden på söndagskvällarna, säger Emir Osmanbegovic, redaktör för programmet.

I Fotbollskanalen Europa-studion går man igenom helgens matcher och snackisar från de tre hetaste ligorna, engelska Premier League, spanska La Liga och italienska Serie A.
- Att ha rättigheterna och kunna bjuda på helgens mål från de tre största ligorna redan på söndagskväll är en enorm lyx. Det är vi stolta över.

Och samtidigt strömmar läsarna till på fotbollskanalen.se. Fotbollskanalen.se bjuder dygnet runt på godis för de fotbollsfrälsta i form av de senaste nyheterna, de snyggaste målen och expertbloggare från europas största ligor. Förra veckan slogs läsarrekord då över 200 000 unika besökare hittade in på sajten.
- Vi måste vara ödmjuka men hoppas givetvis att det ökar under VM-kvalveckan och när allsvenskan drar i gång, säger Olof Lundh.

Publicerad 2009-03-23 kl 18:44
Annons
Annons
Annons