POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4d

Succétränaren lämnar allsvenska nykomlingen: "Kommit överens om att avbryta hans kontrakt"

Foto: Bildbyrån.

Milos Milojevic förde Mjällby till allsvenskan.
Nu lämnar succétränaren, meddelar klubben på sin hemsida.

Inför den gångna säsongen var Mjällby nykomling i superettan. Därefter gick laget och vann hela serien, vilket innebär att man nästa år kommer att spela i allsvenskan. Men det blir inte med succétränaren Milos Milojevic vid rodret. På sin hemsida meddelar Mjällby att han lämnar klubben.

"Vår återkomst till allsvenskan 2020 kommer ske utan vår tränare Milos Milojevic. Milos bad om att få omförhandla sitt kontrakt som löper ytterligare två år vilket vi var beredda att göra. Vi har i den omförhandlingen tyvärr inte kunnat hitta en överenskommelse som båda parter kunnat godta. Istället har vi kommit överens om att avbryta hans kontrakt. Denna överenskommelse innebär att Milos inte kommer leda laget i januari när laget samlas igen. Arbetet med att hitta hans ersättare startar omgående”, skriver Mjällbys styrelse i ett uttalande på hemsidan.

Den 37-årige serb-islänningen har tidigare tränat isländska Breidablik och Vikingur. För Aftonbladet berättar Milojevic att han hade velat se en tydlligare rollfördelning, då han upplevde att han fick ögna en hel del tid åt bland annat scouting och rekryteringar.

Vi pratade om hur klubben skulle styras och jag ville ha tydliga roller. Men vi kom inte överens om hur vi ska föra klubben framåt och vi kom inte heller överrens om ett nytt kontrakt. Då kände jag att det är bättre att lämna nu och låta Mjällby få god tid på sig att hitta en ny tränare, säger han till tidningen.

Milos Milojevic var huvudtränare i Mjällby från sommaren 2018 fram till nu.

Publicerad 2019-12-01 kl 17:59
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå