Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

"Sulan" fortfarande inte redo för comeback

Hammarbys skadedrabbade backlinje skulle behöva sin vice lagkapten i mittförsvaret. Men Suleyman Sleymans rehabilitering drar ut på tiden.

- Just nu är det löpning och styrketräning som gäller. Det blir också en del boll med Janne Mian (fystränaren), men inget spel, berättar Sleyman.

Det var i den olycksaliga bortamatchen mot Kalmar FF (20 april) som Suleyman Sleyman tillsammans Loauy Chanko och Mikkel Jensen gick sönder. De första rapporterna talade om cirka två veckors frånvaro, men nästan tre månader senare är lårskadan fortfarande inte läkt.

- Jag hade räknat med att vara helt frisk efter uppehållet och det kändes bra i början, men sedan fick jag ett bakslag på träningslägret i Boden. Klart att det är jobbigt när det drar ut på tiden - samtidigt finns det inget att göra åt det.

Hammarbys backlinje är minst sagt otursförföljd. Kleber Saarenpää, Emil Johansson och David Johansson är fortfarande kvar på skadelistan. Dessutom har José Monteiro dragit på sig två avstängningar på kort tid.

- Visst, det är inte bra med mycket skador i samma lagdel. Samtidigt börjar folk komma på rätt väg och det börjar se bättre ut.

När är du själv tillbaka? - Nästa match är inte aktuell, men det känns bättre så jag är hoppfull, säger Sulyman Sleyman.

Publicerad 2008-07-09 kl 13:55
Annons
Annons
Annons