Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Sundberg kan stanna i Sundsvall: "Sagt att de vill behålla mig"

Foto: Bildbyrån.

Noah Sonko Sundberg återvänder i januari från Sundsvall till AIK.
Men det kan ändå bli en fortsättning i Sundsvall - i varje fall om tränaren Joel Cedergren får bestämma.
- Han har sagt att han vill behålla mig, men sedan får vi se hur det blir, säger Sonko Sundberg till Fotbollskanalen.  

AIK-försvararen Noah Sonko Sundberg har under de två senaste åren varit utlånad från AIK till GIF Sundsvall i allsvenskan. Han var under den gångna säsongen ordinarie i försvarslinjen och startade i 27 matcher för klubben. I januari inleder han däremot åter försäsongen med AIK. 

21-åringen har däremot ännu inte bestämt sig för hur hans framtid ser ut i AIK, men berättar att Sundsvall-tränaren Joel Cedergren gärna ser en fortsättning i Sundsvall. 

- Han (Joel Cedergren) har sagt att han vill behålla mig, men sedan får vi se hur det blir när säsongen drar igång eller om jag redan innan kanske vet var jag hamnar. Det beror lite på, säger han och fortsätter:

- De har inte lagt fram ett förslag, men vi har pratat lite löst och då har han sagt att han fortfarande är intresserad av att ha mig där, så vi får se hur jag tar ställning till det. 

Mittbacken har kontrakt över nästa säsong med Stockholmsklubben, men har ännu inte pratat med sportchefen Björn Wesström om hans roll i klubben nästa år. 

- Nej, inte ännu. Det får väl bli någon typ av snack då när det börjar. Nu känner väl både jag och han att det behövs lite semester innan vi sätter oss ner och pratar. 

21-åringen vill först sätta sig ner med sin agent innan han tar något beslut om han ska lämna eller stanna kvar i AIK. 

- Det är svårt att säga. Vi ska väl sätta oss ner, jag och min agent, och se vad det finns för alternativ. Jag kan varken säga ja eller nej, det får vi se efter att jag satt mig ner med min agent, säger han. 

Publicerad 2017-12-13 kl 16:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons