Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Sundgren berättar om sjukdomen: "Hade hon inte tvingat mig till sjukhuset hade jag kunnat dö"

Foto: Bildbyrån

Daniel Sundgren drabbades av blodpropp i lungorna.
AIK-försvararen tvingades in till sjukhuset av sin flickvän, nu berättar han om tacksamheten.
- De sa att om hon inte hade tvingat mig dit så hade jag kunnat dö. Det är sjukt, säger en rörd Sundgren i Follow Us AIK.

Det var den förra helgen som AIK gick ut med att Daniel Sundgren blivit inlagd på Karolinska sjukhuset i Solna efter att ha drabbats av akuta andningssvårigheter.

I förra veckan fick Sundgren lämna sjukhuset, och AIK meddelade senare att 26-åringen diagnostiserats med lungemboli - blodpropp i lungorna. Nu berättar Sundgren själv om den otäcka sjukdomen, och tacksamheten till hans flickvän som tvingade honom att uppsöka sjukhus.

- Man får lite gråt i halsen faktiskt. Jag trodde inte att det fanns sådana människor som sitter uppe i 40 timmar utan att sova bara för att ge en stöd liksom. Och fast jag sov så var hon vaken ifall något skulle hända. Och läkarna sa ju det, att om inte hon hade sagt åt mig att åka in - jag är ju tjurskallig ofta och biter ihop oftast och tänker att jag klarar det här. Men hon tvingade mig till sjukhuset, och de sa att om hon inte hade tvingat mig dit så hade jag kunnat dö. Det är sjukt. Så jag vet inte, man blir lite gråtig nu nästan, säger en rörd Sundgren i Follow Us AIK.

Publicerad 2017-11-09 kl 16:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons