Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sundgren berättar om sjukdomen: "Hade hon inte tvingat mig till sjukhuset hade jag kunnat dö"

Allsvenskan 2017-11-09 kl 16:26

Daniel Sundgren drabbades av blodpropp i lungorna.
AIK-försvararen tvingades in till sjukhuset av sin flickvän, nu berättar han om tacksamheten.
- De sa att om hon inte hade tvingat mig dit så hade jag kunnat dö. Det är sjukt, säger en rörd Sundgren i Follow Us AIK.

Foto: Bildbyrån

Det var den förra helgen som AIK gick ut med att Daniel Sundgren blivit inlagd på Karolinska sjukhuset i Solna efter att ha drabbats av akuta andningssvårigheter.

I förra veckan fick Sundgren lämna sjukhuset, och AIK meddelade senare att 26-åringen diagnostiserats med lungemboli - blodpropp i lungorna. Nu berättar Sundgren själv om den otäcka sjukdomen, och tacksamheten till hans flickvän som tvingade honom att uppsöka sjukhus.

- Man får lite gråt i halsen faktiskt. Jag trodde inte att det fanns sådana människor som sitter uppe i 40 timmar utan att sova bara för att ge en stöd liksom. Och fast jag sov så var hon vaken ifall något skulle hända. Och läkarna sa ju det, att om inte hon hade sagt åt mig att åka in - jag är ju tjurskallig ofta och biter ihop oftast och tänker att jag klarar det här. Men hon tvingade mig till sjukhuset, och de sa att om hon inte hade tvingat mig dit så hade jag kunnat dö. Det är sjukt. Så jag vet inte, man blir lite gråtig nu nästan, säger en rörd Sundgren i Follow Us AIK.

ANNONS
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto