Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Sundin trött på att kommentera Malmö

Erik Sundin har gång på gång tagit chansen i skuggan av Alexander Gerndt. Sundin blir en av HIF:s större hjältar om det blir guld - men han är hjärtligt trött på att kommentera Malmö FF.

- Vi var överlägsna dem i våras på Olympia. De var bättre än oss i höstas. Jag är lite trött på... ja det känns visset att kommentera Malmö hela tiden. Vi gör vårt, säger han till Skånska Dagbladet.

Men trots skrällen mot Elfsborg senast - så nederlagstippade Helsingborg nu än var - så överraskas han inte av den stormatchen.
Detta trots att det förmodligen var säsongens bästa match i värsta tänkbara läge - MFF hade ju i praktiken kunnat säkra guldet.

- Alltid skönt att knäppa dem som tror sig veta på näsan. Vi fick en formsvacka men nu har vi hittat tillbaka igen, och efter Elfsborgsmatchen känns det väldigt bra, säger Sundin.

Erik Sundin en man helt utan nerver så här långt och nu är en ordinarie plats sannolikt en realitet inför slutomgångarna.
Sundins sju mål så här långt gör det i alla fall svårt för manager Conny Karlsson att kringgå doldisen inför slutmatcherna.

1999 vann Helsingborg SM-guld senast och Sundin var då bara i början av sin karriär. Året innan föll HIF på mållinjen mot AIK i en oerhört smärtsam avslutning.
Men det här förgångna vill inte Sundin höra talas om.

- Nej, och jag tycker att det är mycket skönare att kolla framåt

Publicerad 2010-10-23 kl 11:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons