Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Sundsvall jagar isländsk landslagsmittfältare

GIF Sundsvalls isländska koloni kan komma att utökas under sommaren. Sportchefen Cain Dotson har i veckan varit på Island för att titta på nya spelare. Intressantast verkar landslagsmittfältaren David Thor Vidarsson vara.

GIF Sundsvall har fått smak för isländska spelare. Hannes Sigurdsson, Sverrir Gardarsson och Ari Skulason har alla etablerat sig i den allsvenska klubben och i veckan gjorde sportchefen Cain Dotson ytterligare en resa till ön för att leta förstärkningar.
- Det stämmer att jag varit där. Vi tittade på flera intressanta spelare, säger Dotson till tidningen Dagbladet.

Den isländska klubben Hafnafjördur har på omvägar fått veta att Sundsvall är intresserade av deras landslagsspelare David Thor Vidarsson. Cain Dotson bekräftar intresset.
- Det var en intressant spelare med mycket rörelse i kroppen. Sedan fanns det flera spelare som var intressanta. Vi vet vad vi vill ha in för typer av spelare och sedan får vi se vad som händer.

David Thor Vidarsson debuterade i landslaget förra hösten och har tidigare varit aktuell för både Norrköping och Halmstad. Hans bröder Bjarni och Arnar är båda utlandsproffs och hans pappa är före detta lagkapten i landslaget. Själv har Vidarsson erfarenhet från både Lilleström och belgiska Lokeren.
- Spelar jag i allsvenskan blir jag säkert en bättre spelare och då ökar chansen för landslagsspel, sa han i höstas när han provspelade med Norrköping.

Publicerad 2008-06-04 kl 17:58
Annons
Annons
Annons