POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Supermötet i fara för Stiller: "Jag kan spela på sprutor"

Succélånet Hannes Stiller är magskadad och magnetröntgas under fredagen. Då öppnar han för att spela på sprutor under Blåvitts urviktiga guldrace.
- Jag har inga problem med smärtstillande så länge det inte innebär en allvarlig risk för försämring, säger målkungen till fotbollskanalen.se.

Det var under onsdagens träning som forwarden, en av IFK Göteborgs största överraskningar den här säsongen, gjorde sig illa. I ett moment slet det till i buktrakten och Stiller tvingades lämna planen.

- Vi får se vad röntgenbilderna visar, men om jag förstått rätt rör det sig antagligen om en bristning eller en blödning som satt sig i magmuskulaturen, säger han.

Hur som helst medger Stiller att smärtan är påtaglig.

- Ja, jag har känt av det här under dagen och det är nog vettigt att kolla upp ordentligt vad det kan röra sig om, säger han.

Men mycket ska ändå till om han ska kasta in handduken för återstoden av årets allsvenska. Nästa vecka väntar möte med Malmö FF och då vill Stiller öka på sitt allsvenska målkonto, där det hittills blivit sex fullträffar den här säsongen.

- Självklart siktar jag på att vara med på måndag. Om läkarna ger klartecken kan jag tänka mig att ta en spruta före matchen. Men det är inte ett beslut jag fattar utan medicinsk expertis, säger Hannes Stiller.

Publicerad 2009-10-15 kl 15:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå