Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Supertalangen om Janne Andersson: ''Han har inte mått bra''

Janne Andersson har jämfört Anel Raskaj med självaste Zinedine Zidane. Nu är han borta och Raskaj känner att Halmstads spelare har svikit Andersson.

- Janne har inte mått bra. Det har varit lätt att se hans besvikelse under hösten, avslöjar Anel Raskaj.

- Han har haft stora förhoppningar på oss och sett oss som ett topplag. Ja, han har varit besviken på oss. Han har inte tyckt att vi följt hans spelidé, förklarar Raskaj.

Men att Janne Andersson skulle välja att hoppa av har inte supertalangen kunnat ana.
Känslan har varit att Andersson ännu en gång – efter flera misslyckade säsonger, varit på väg att ta nya tag.

- Jag fick veta det här för tio minuter sedan. Jag är överraskad, speciellt som han nyligen varit i Spanien och tittat på nya spelare.

Halmstads nya tränarnamn borde nu vara en helt annan typ än Janne Andersson. Men inte för att Raskaj tycker att Andersson varit fel för Halmstad – tvärtom.

- Han har gett oss så mycket och speciellt mig. Jag kommer alltid att vara tacksam mot Janne för att han gett mig chansen. Men efter Jannes alla år i klubben så tror jag det är viktigt med en helt ny typ med helt nya idéer.

Varför kunde ni inte motsvara hans förväntningar?
- Kanske för att vi nästan har för många tekniska, kvicka unga spelare. Jag tror vi behöver en bättre mix. Någonting mellan unga och äldre spelare, det finns inte riktigt någonting mitt emellan som det sett ut den här säsongen.

Publicerad 2009-11-27 kl 16:20
Annons
Annons
Annons