Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Supporteransvarig tonar ned Touma-vrede

Djurgårdens supportergrupp Järnkaminernas ordförande Magnus Öhrman väljer nu att inta en mer lågmäld ton kring Sharbel Toumas övergång till Djurgården.

- Även om Toumavärvningen får många att se rött, tycker jag inte att vi som officiell supporterförening ska vara del i något drev mot en spelare i Dif, säger han till supporterklubbens hemsida, järnkaminerna.se.

Öhrman var annars en av dem som uttalade sig hårdast kring övergången och menade att klubben borde skänka Touma till rivalen AIK och att Touma inte var vatten värd. Det är nu ord som Öhrman väljer att tona ned.
- Mina personliga åsikter reflekterar inte alltid Järnkaminernas ståndpunkt. Det som oroar mig mest är hur detta känsloladdade ämne kommer att drabba en annars läkande förening. Jag fruktar splittring och det är inte det vad vi behöver igen. Jag hoppas att vi snabbt kan hitta en väg framåt igen, säger han.

Men även om Öhrman väljer att tona ned synpunkterna vill han ändå ha till stånd ett möte med Djurgårdsledningen kring värvningen av Touma.

"Värvningen - oavsett vad man tycker om den - definitivt att påverka snacket bland supportrar och tonläget på läktarna. Därför måste frågan diskuteras även från JK:s håll tillsammans med Djurgården Fotboll." skriver supporterklubben på sin hemsida men är samtidigt noga med att betona att den aldrig har att göra med sportsliga beslut som fattas i föreningen.

Publicerad 2010-03-23 kl 15:00
Annons
Annons
Annons