Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Supportern: "Vaknade på marken och förstod ingenting"

Foto: Scanpix

Det var under måndagens match mellan Hammarby och IFK Norrköping som en supporter slogs med en batong i huvudet av en ordningsvakt. En händelse som nu är polisanmäld.
– Jag vaknade på marken och förstod ingenting, berättade han för Dagens Nyheter.

Det var under matchen mellan Hammarby och Norrköing som två vakter gick in på bortasektionen då otillåtna bengaler tänts på läktaren. Väl inne på läktaren ska en av vakterna enligt vittnen slagit till en supporter i huvudet med sin batong. Dagens Nyheter har idag pratat med supportern som säger att han såg bengaler tändas bakom sig.

- I ögonvrån såg jag också att det var vakter på väg mot mitt håll men jag tänkte inte så mycket på det utan fortsatte att titta mot planen. Nästa sak jag kommer ihåg är att jag ligger på marken och att allt går i väldig slow motion. Jag förstod ingenting, säger supportern till DN.

– Jag reste mig sakta upp och det kändes först som att jag mådde bra, men efter ett kort tag blev det väldigt varmt och det började droppa blod. Tillslut forsade det blod från mitt huvud så jag satte mig ner och fick hjälp av en äldre kvinna.

Efter omplåstring så kunde supportern ändå se klart matchen innan han åkte till sjukhuset för att sy såret i huvudet. När Fotbollskanalen kommer i kontakt med Lars Byström hos Stockholmspolisen vill han inte kommentera händelsen.

- Jag kan varken bekräfta eller dementera om det kommit in någon anmälan. Jag var inte där och kan inte säga vad som hände eller inte hända.

Publicerad 2015-07-29 kl 17:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons