POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Supportrar kunde rösta efter miss på upptaktsträffen: "Inte som Melodifestivalen"

Infälld: Mats Enquist.

På den allsvenska upptaktsträffen röstar tränare, spelare, domare, klubb- och förbundsrepresentanter och journalister i olika ämnen. Under måndagen kunde även supportrarna rösta efter en miss.
- Lite olyckligt, säger Sef:s Mats Enquist till Fotbollskanalen.

Den allsvenska upptaktsträffen pågår i Upplands Väsby. Där är tränare, spelare, domare, klubb- och förbundsrepresentanter och journalister samlade. Ett av inslagen under upptaktsträffen är att de samlade röstar i olika ämnen, till exempel om vilket lag som vinner allsvenskan. Under måndagsförmiddagen kunde även supportrarna vara med och rösta efter en miss. Inloggningsuppgifter till den hemsida som användes för röstningen delades från scenen - så vem som helst kunde delta.

- Det var väl lite olyckligt. Det är inte som Melodifestivalen tack och lov där du vinner på de här rösterna utan det är mer en indikation. Men de tittar på det, det var inte meningen att det skulle läggas ut offentligt lösenordet, säger Sef:s generalsekreterare Mats Enquist till fotbollskanalen.se.

Hur många röster kom det in?
- Det kom in 400 röster ungefär tror jag, om man tittar på IP-nummer. Så det är inte så dramatiskt.

- Det ska bytas lösenord nu och så ska vi inte säga det offentligt, avslutar Mats Enquist inför omstarten efter lunchuppehållet.

Publicerad 2015-03-23 kl 13:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå