POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Svalt MFF-intresse för ”Bjärred”

MFF-legendaren Patrik ”Bjärred” Andersson pekas av vissa ut som blivande manager/sportchef i Malmö FF – men enligt uppgifter till fotbollskanalen.se står den förre storspelaren inte längre högt på MFF:s lista över tänkbara kandidater.

Malmö FF:s sportchef Hasse Borg aviserade nyligen att han slutar som sportchef i Malmö FF vid årets slut – och meddelandet var bränsle för spekulationer om vem som skulle ta över som chef för det sportsliga i Malmö FF.

Före detta MFF-kaptenen Patrik ”Bjärred” Andersson har under flera års tid figurerat i diskussioner om såväl tränarsysslan som sportchefsjobbet. Och när det nu står klart att Hasse Borg ska sluta, så tog det inte lång tid förrän ”Bjärreds” namn dök upp i diskussionen.

Enligt vad fotbollskanalen.se erfar är Patrik Andersson dock inte något av de hetaste namnen på MFF:s lista över ersättare till Hasse Borg.
- Man ska aldrig säga aldrig, men inte som det ser ut just nu, säger en källa med insyn i klubben till fotbollskanalen.se.

Patrik Andersson själv sade så sent som i fredags ”inga kommentarer”, är fotbollskanalen.se frågade honom om det låg något i uppgifterna som pekade ut honom som blivande sportchef i Malmö FF.

I vintras hade Malmös vd Pelle Svensson långt gångna planer på att plocka in Patrik Andersson. Ett spår Svensson drev utan att fullt ha förankrat det i styrelsen och när det läckte ut så backade Svensson och blånekade.

Något som gjorde att relationen mellan klubbens ledning och Patrik Andersson givetvis påverkades, även om mittbacken hela tiden valt att köra "inga kommentarer".

Från officiellt Malmö FF-håll håller man nu dörren öppen för en utländsk sportchefs/manager-värvning.
- MFF har haft sina största framgångar när man har tagit radikala grepp, sade vd Pelle Svensson till Sydsvenskan på söndagen.

Publicerad 2009-10-19 kl 13:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå