Svendsen målskytt - när Bajen föll mot Sirius på övertid

Sander Svendsen blev i dag målskytt mot Sirius.
Då tappade Bajen 1-0 till 2-1-förlust på Studenternas.

Hammarby träningspelade i dag mot Sirius på Studenternas inför den allsvenska omstarten, där Hammarby den 9 juli ställs mot Östersund på hemmaplan och Sirius ställs mot Malmö den 7 juli på hemmaplan i allsvenskan.

Hammarby, som just nu leder allsvenskan, tog i den 41:e minuten ledningen i matchen efter en frispark av Muamer Tankovic, där Sander Svendsen högg till 1-0. Det var möjligen ett efterlängtat mål för norrmannen, som fick knapert med speltid under våren i allsvenskan.

I halvtid gjorde Hammarby fem byten och Sirius tog över tillställningen.

Sirius kvitterade i den 53:e minuten till 1-1, när anfallaren Shkodran Maholli fick till en drömträff från 20 meter och dängde upp bollen i krysset. Men det dröjde till avgörandet. Det var först på övertid som Sirius provspelare Mamby Koita sprang sig fri, rullade in bollen i mål och sänkte Bajen till 2-1.

För Sirius del gjorde även nyförvärvet Robert Åhman-Persson debut, då han hoppade in i den 68:e minuten för de blåsvarta och fick vara med och fira seger i första matchen.

Sirius lag: Fegrouch - Björkström, Eiswohld, Pehrsson, Arvidsson - Vecchia, Albornoz, Haglund, Kindlund, Sirelius - Maholli.

Hammarbys lag: Lekström - Solheim, Fenger, Paulsen, Borges - Halik Hudu, Junior - Smarason, Tankovic, Asaad - Svendsen.

Publicerad 2018-06-28 kl 15:59