Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Svenske stjärnan bländas inte av Becks och Posh

Christian Wilhelmsson imponeras inte av paret Beckhams. Chippen är cool inför världens mest omskrivna kändispar.
- Jag hälsade på honom första dagen och det var väl inget speciellt så, säger Chippen i dag till Fotbolls-Expressen.

Christian Wilhelmsson och hans fotomodell-fru Oksana är ett av Sveriges mest omskrivna kändispar. Nu får de efter flytten till Los Angeles Galaxy leva med jämförelse med superstjärnorna David Beckham och hans Spice Girl, Victoria.
Flytten till Los Angeles Galaxy och Chippen får en smak av Hollywood och superstars som Beckhams.

- Det känns väldigt bra. Jag har skrivit ett kontrakt på tre och ett halvt år. Det är ett halvår med option på tre år till efter det. Det kändes rätt att ta den här vägen, säger han till Fotbolls-Expressen.

- En väldigt professionell klubb, där du får hjälp med allt runt omkring på ett bra sätt. Det är allt från läkare, fysio­terapeuter, individuella träningar och en väldigt fin träningsanläggning och bra planer.

Men några stora ögon hade han inte när han nyligen träffade David Beckham för första gången, en spelare med en årslön på 100 miljoner kronor i Galaxy.

- Jag hälsade på honom första dagen och det var väl inget speciellt så. Han är en väldigt bra fotbollspelare och har blivit en ikon med tanke på allt runt omkring planen. Men jag kände inget speciellt när jag träffade honom.

Tanken är väl att ni ska bilda en del av mittfältet ihop?

- Ja, så är det ju. Det ser jag fram emot och att få komma i form direkt nu och jag hoppas det ska kännas bra rätt fort.

 

 

 

Publicerad 2012-09-06 kl 10:53
Annons
Annons
Annons