Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Svensson: Känns som jag fyller år

Blåvitt har rott hem drömadffären fotbollskanalen.se avslöjade var på gång tidgare i vintras. Karl Svensson är tillbaka på Kamratgården.
- Klart jag saknat Kamratgården, säger han till fotbollskanalen.se.

Kalle Svensson och fotbollskanalen.se har pratat en hel del under vintern. Frågan har varit när han blir helt klar för IFK Göteborg. Nu är han det. Den 24-årige mittbacken lämnar franska Caen och är tillbaka på Kamratgården.

- Det känns som jag fyller år, säger han glatt.

- Det känns perfekt och det är klart jag saknat Kamratgården. Desto mer när jag inte fått spela. Jag har haft tre och ett halvt jäkligt bra år i klubben och jag har hela tiden sagt att det bara är IFK Göteborg som gäller om jag ska flytta hem.

Svensson har skrivit på för fyra år och tillhör Blåvitt från och med den 1 februari och säger själv att han räknar med att dra direkt till klubbens läger i Spanien.

Han lämnade klubben för Glasgow Rangers 2006 och flyttade vidare till Caen 2007. Men inte i någon av klubbarna har det blivit speciellt mycket speltid. Det har handlat desto mer om skador.

- Det har funnits många anledningar varav en del har gått att påverka och andra inte, säger han och syftar på skadeproblemen.

Men nu är han frisk.
- Jag har haft lite problem med ryggen under januari men annars har jag känt mig 100 procent frisk. Det jag saknar är ju matchträning.

Svenssons ankomst innebär att Blåvitt för tillfället har en tung mittbackskvartett i Ragnar Sigurdsson, Mattias Bjärsmyr, Nicklas Carlsson och Svensson. Men Svenssons kompis - Bjärsmyr - är på väg söderut.

- Det ska vara tuff konkurrens om man ska kämpa om guldet.

Publicerad 2009-01-19 kl 17:19
Annons
Annons
Annons