Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

SVT om AIK-Millers hot: Vi kommer inte använda bilderna

Alex MIller hotade en SVT-fotograf efter AIK:s träning, men SVT tonar ner det inträffade.
- För oss är det utagerat säger SVT-sportens redaktionschef Kjell Andersson.

Det blåser vidare kring AIK, efter beskedet om att Walid Atta stängts av på grund av kontraktsbråk kom det rapporter från AIK:s träningsanläggning Karlberg om hur AIK:s tränare Alex Miller hotat en utsänd fotograf.

Efter AIK:s träning rapporterade både Sportbladet och Sport-Expressen om hur en uppretad Alex Miller hotat en av SVT:s fotografer efter att fotografen filmat hans bil.

Miller ska ha blivit orolig för att hans bill skulle råka ut för skadegörelse i likhet med det som Walid Atta råkat ut för och sade enligt Sportbladet, "Sänder du det kommer jag efter dig".

Från SVT-håll tonar man dock ner det inträffade.
- Det var en av våra fotografer som gjorde sitt jobb från början till slut och på bilderna kom hans (MIllers) bil med på bild - och då blev han väl orolig för att den också skulle råka ut för skadegörelse, säger SVT Sports redaktionschef Kjell Andersson till fotbollskanalen.se

- Som jag ser det var det ett förlupet ord och för oss är detta utagerat, bilderna kommer inte att användas och saken är ur världen, fortsätter Andersson.

Publicerad 2010-08-18 kl 13:49
Annons
Annons
Annons