Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Syrianska känner ingen ängslan längre

INFÖR SYRIANSKA-HALMSTAD:

Syrianska ett defensivt lag? Inte en chans, enligt Abgar Barsom. Det har bara sett ut så.
- En feghet smög sig in i laget i våras, säger mittfältsstjärnan.

SYRIANSKA

Preliminär startelva: Dwayne Miller - Isa Demir, Ivan Ristic, Omar Jawo, David Durmaz - Anders Bååth, Abgar Barsom, Sharbel Touma, Imad Zatara, Yussuf Saleh - Dinko Felic

Skador/avstängningar: Robert Massi, Johan Arneng, Besim Kunic, Suleyman Sleyman (s).

Håll ögonen på: Dinko Felic. Sensationellt bra i de avslutande matcherna innan uppehållet och ser nu ut att peta den inför säsongen så självklare Peter Ijeh.

Syrianska-citat:

- Jag har bra koll på Halmstad, säger Abgar Barsom till FotbollDirekt.se.

- Personligen tycker jag att man ska ha koll på motståndarna, jag tycker inte att man är professionell annars.

- Som jag ser det är HBK ett bollskickligt lag, kanske mer än de får kredd för. Möjligen lite tunna framåt, precis som oss så har de haft problem att göra mål och åkt på en del tråkiga förluster i jämna matcher.

- Nu har vi kommit igång litegrann, men det är inget som säger att de inte skulle kunna vända sin trend också. Vi är förvisso nykomlingar, men vi har hemmaplan och satsar för seger.  

- Själv går jag alltid för att vinna, och det gör laget också. Sedan får man värdera läget under matcherna, hur matchbilden ser ut.

- Men vi har många orutinerade spelare och det smög sig nog in en feghet i laget när det började gå tungt. Det var aldrig en uttalad taktik, det var nog mer att det såg ut som att vi säkrade. Vi vet ju vad vi kan offensivt egentligen och det visade vi också innan uppehållet.

- Och det finns inget lag i allsvenskan som man måste gå in på förhand och säkra mot. Visst, många jätteduktiga lag men det finns ju liksom inget Barcelona. Vi känner oss inte underlägsna någon.

HALMSTAD

Preliminär startelva:Karl-Johan Johnsson - Emil Salomonsson, Jonny Lundberg, Ryan Miller, Richard Magyar - Jonas Gudní Saevarsson, Anel Raskaj, Raul Ruíz, Javi Hernandez - Marcus Olsson, Michael Görlitz.

Skador/avstängningar: Zamora (s)

Håll ögonen på: Anel Raskaj. Ser ut att spelat till sig tränare "Pep":s förtroende. Hur mycket fotboll som helst i sig, kanske på väg tillbaka på allvar efter den tunga tiden? 

Halmstad-citat:

- Kul att komma igång igen. Lite vila både mentalt och fysiskt var på sin plats efter den första tredjedelen av säsongen, säger Tomas Zvirgzdauskas till HBK:s hemsida.

- Det viktigaste för oss just nu är att ha rätt inställning och att fightas för varandra och samtidigt fortsätta spela vårt spel. Det är dags att vinna på bortaplan. Och det är dags att ta tre poäng på konstgräs.

Christian Järdler är tillbaka i HBK efter sina problem med huvudvärk.

- Det är obeskrivligt kul. Att bara kunna vara med i matchförberedelserna och vara en del av laget, säger Järdler till klubbens hemsida.

Järdler såg ut att vara tillbaka i sista matchen innan uppehållet, mot IFK Göteborg. Men han fick lämna återbud.

- Efter en lång period helt utan huvudvärk fick jag ett bakslag precis innan matchen. Så det är klart att jag inte har avskrivit problemen helt. Men förhoppningsvis är jag äntligen igång med fotboll igen.

Publicerad 2011-06-10 kl 21:14
Annons
Annons
Annons