Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Syrianska om Touma: ''Avgörs om några dagar''

Sharbel Touma har haft ett första möte med Syrianska - men ännu inget genombrott. Syrianskas önskevärvning kan vara i fara. Nu väntar ett andra och direkt avgörande möte i slutet av den här veckan.

- Vi ska träffas igen i slutet av den här veckan. Då bestämmer vi oss för om vi ska gå vidare eller lägga ner förhandlingarna, avslöjar Syrianskas ordförande Andreas Temiz för FotbollDirekt.se.

Sharbel Touma lämnade nyligen överraskande Djurgården som påstod sig släppa Touma på grund av för höga lönekrav.

Brytningen gjorde att Syrianska såg ut som ett givet förstaalternativ - Syrianska som flera gånger under hösten öppet visat sitt intresse för det förra Hollandsproffset.

Men fullt så givet ser det nu inte längre ut att vara.
Touma berättade nyligen om att holländskt intresse dykit upp - samtidigt som det även står klart att Syrianskas första sittning med Touma inte gett någonting.
- Utländska klubbar går ju inte alls för oss att konkurrera med, så det är lite ovisst, erkänner Andreas Temiz.

- Om några dagar vet vi om det blir någonting. Först måste han bestämma sig för om han ska stanna i Sverige och spela för oss innan vi kan komma vidare.

Pengar hoppas ändå Syrianskas ordförande inte ska stjälpa en eventuell övergång. Men vad Touma kostar? - vad han har för krav?, säger sig ändå Temiz inte känna till.
- Nej, det vet vi inte och vi har inte presenterat något bud för honom. Det gör vi inte förrän han säger att han vill spela för oss.

Men att Djurgården inte hade råd - det oroar dig inte?
- Alltså jag vet inte vad det handlat om för summor mellan Djurgården och honom. Jag har faktiskt ingen aning. Men det är klart att vi måste hoppas på att klubbkänslan betyder mer för honom än pengar.

Publicerad 2010-11-24 kl 17:18
Annons
Annons
Annons