Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Syrianska på väg att rata Barsom

Tidigare högaktuell - men Abgar Barsom är inte lika het för Syrianska längre: "Som situationen är nu så skulle vi behöva ytterspelare istället".

- I det läget vi är i nu, framför allt skademässigt… vi har andra bekymmer, säger Syrianska-ordföranden Andreas Temiz till FotbollDirekt.se.

Abgar Barsom har ryktats göra en blixtsnabb comeback i Syrianska. Mittfältsveteranen kom aldrig överens om en förlängning av dt kontrakt som gick ut i fjol, men nyligen avslöjades att Syrianska och Barsom skulle träffas för att diskutera igen. Men nu ser Barsom-spåret ut att ha kallnat.

- Vi har inte diskuterat, och vi får se när det blir i såfall, säger Andreas Temiz.

Nyligen såg det aktuellt ut?
- Ja, men vi har ganska bra täckning på hans position jämfört med andra, det är inte första prioritet för oss.

- I det läget vi är i nu, framför allt skademässigt… vi har andra bekymmer. Det är ju på ytterbackarna och offensivt yttermittfält vi behöver spelare. ”Sulan”, Massi, Demir, Saleh, det är ju spelare för vår startelva. Vi vill få tillbaka dem i spel så snart som möjligt.

Men ni har inte stängt dörren helt och hållet?
- Nej, det är öppet fortfarande, vi får se.

- Han har en inställning och en karaktär som är fantastisk och den kommer alltid saknas och vara värdefull. Men vi ska komma ihåg att Abgar inte har tränat med oss under hela våren heller.

Publicerad 2012-04-17 kl 10:29
Annons
Annons
Annons