Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Syrianska vill värva ny skyttekung – Omotoyossi aktuell

Syrianska skulle kunna ställa upp med två allsvenska skyttekungar på topp i år. Peter Ijeh finns redan i truppen och fotbollskanalen.se kan avslöja att Razak Omotoyossi kan bli klar inom kort.

Peter Ijeh (allsvensk skyttekung 2002) kan få en passande parhäst på topp. Razak Omotoyossi (delad skyttekung med Marcus Berg 2007) är aktuell för klubben. Uppgifter till fotbollskanalen.se gör gällande att Syrianska är på väg att värva Razak Omotoyossi. Klubbens ordförande Andreas Temiz tonar ner det hela.
- Vi håller på och tittar på någon, men att titta på någon och att värva någon är olika saker. Vi har några intressanta namn och om det vill sig bra så kan det gå vägen. Men just nu är det inget konkret, säger han till fotbollskanalen.se.

Är Razak Omotoyossi ett av namnen ni vill värva?
- Nja, det vill jag inte påstå. Han har diskuterats men det finns inget konkret.

Enligt uppgift ska det röra sig om ekonomi som hindrar Syrianska att göra klart affären men Temiz menar att det inte alls har kommit så långt.
- Vi har inte diskuterat det så konkret, säger han.

Omotoyossi spelade i Helsingborg 2007-2008 och gjorde under sin första säsong 14 mål, vilket räckte till skytteligaseger. Den delades med Marcus Berg som dock hann med sina mål på halva säsongen innan flytten till Groningen. Sommaren 2008 lämnade Omotoyossi HIF men efter det har karriären gått i stå.
I Al-Nassr i Saudiarabien blev det inte många matcher innan flytten till franska Metz och sedan vidare till FK Rostov.

Publicerad 2011-03-16 kl 23:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons