POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN/SYRIANSKA

Dumpade Kalmar-talangen ratas på nytt

Han toksågade Nanne Bergstrand och befinner sig nu på jakt efter ny klubb. Hetaste spåret hittills har varit Syrianska, men nu står det klart att det inte blir något där för Besnik Rustemaj.
- Han har kvalitéer men det är en spelartyp vi redan har i truppen, säger Syrianskas ordförande.

Besnik Rustemaj lämnar Kalmar efter en svår tid under Nanne Bergstrand – inga allsvenska matcher på två år, och nyligen sågade han Bergstrand jämns med fotknölarna i en intervju med FotbollDirekt. Ungdomslandslagsmannen med bakgrund i Blackburn letar nu ny klubb, och i november testade han med Syrianska. Sedan dess tyst, men nu klargör Södertäljeklubben att man inte kommer gå för Rustemaj.

- Vi tog hit honom för att få en bild av honom som spelare, förutsättningslöst. Men det är ingen spelare vi kommer gå vidare med. Han har kvalitéer men det är en spelartyp vi redan har i truppen, säger ordföranden Andreas Temiz till FotbollDirekt.se.

Däremot ser man möjligheter med Eskiltuna Citys 19-årige mittfältstalang Filip Rogic, som också han provspelade i november. Unge Rogic har imponerat i division 1 och ryktas vara på väg ner till Malmö för provspel med MFF. Men han är fortfarande intressant för Syrianska.

- Det är en intressant spelare, det finns mycket talang där. Vi får utvärdera honom, det är möjligt att vi vill se honom lite till. Men det är inget klart där än, vi får se.

Publicerad 2012-12-28 kl 14:03
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå