Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/SYRIANSKA

Syrianska vill behålla Arneng - om han går ner i lön

Foto: Scanpix

Johan Arneng

Sharbel Touma förlänger med Syrianska.
Nu hoppas klubben att Johan Arneng gör samma sak - men bara om han går ner i lön.
- Visst vill vi behålla honom, säger Andreas Temiz.

Syrianska har gjort klart med en viktig spelare inför 2013 - mittfältaren Sharbel Touma, 33, har bestämt sig för att förlänga kontraktet.

- Det var inget annat som var aktuellt. Det är en kille som var oerhört prioriterad. Det har inte handlat om ekonomin för Sharbel och ingen annan allsvensk klubb var inbladad heller, säger klubbens ordförande Andreas Temiz till fotbollskanalen.se.

Nu hoppas Syrianska att Johan Arneng också vill stanna - men då måste han gå ner i lön. Mittfältaren, vars kontrakt har gått ut, kommer på tisdagen tillbaka till Sverige efter utlandssemester och då ska Syrianskas ordförande lyfta på luren.

- Vi får hoppas att vi kan hitta en lösning som kan gagna båda parterna. Vi får se, det får framtiden utvisa.

Vill ni behålla Arneng?

- Ja, jag säger så här: det är alltid värdet på spelaren ekonomiskt gentemot vad han presterar för klubben som är avgörande. Men det är en klok spelare så visst vill vi behålla honom. Bara de ekonomiska förutsättningarna är rätta. Det är ingen hemlighet att han var en av våra bäst betalda spelare. Nu är han bortrest och därför har vi inte pratat med honom, säger Temiz som tror att parterna ska komma överens.

- Så länge det är två som hoppas så brukar det lösa sig. Så vi får hoppas på det.

Vad söker ni mer för spelare?

- Vi kommer att förstärka på tre positioner. Vi får inte misslyckas med spelarna som kommer in. En del kommer provträna för oss. En del kontakter är tagna och förhoppningen är att det ska landa med kontraktsskrivning men innan det vill vi se spelarna i träningsmatcher. Vi kommer inte att ha bråttom med att signa de tre positionerna.

Vilka tre positioner är det?

- En forward samt en offensiv och en defensiv innermittfältare. Det finns flera namn som vi jobbar på. Vi får se, hela landet skriker ju efter forwards. Vi söker efter en djupledsgående anfallare.

Publicerad 2013-01-22 kl 10:51
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons