POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN/SYRIANSKA

Syrianskaprofilen: Fansen ska ha krav på oss

Özcan Melkemichel tyckte att förväntningarna var för höga på Syrianska. Profilen Suleyman Sleyman håller inte riktigt med.
- Det är klart att man ska ha krav på att vi inte ska ligga sist i tabellen, säger han till fotbollskanalen.se

Efter Halmstads sena 2-1-mål i Södertälje ser Syrianskas framtid inte ljus ut. Direkt efter matchen avgick tränaren Özcan Melkemichel.
- Om jag ska vara ärlig så har jag inte kunnat reflektera kring det, jag är bara så otroligt besviken efter förlusten. Özcans beslut får han stå för. Det blir en fråga för styrelsen, de får ta hand om det här, säger lagets profil Suleyman Sleyman.

Hur blir det utan Özcan, han har ju ändå varit i klubben i en evighet?
- Jo, men som sagt. Det han beslutar och gör måste han svara på. Jag kan bara tänka på matchen nu och är oerhört förbannad och frustrerad. Det var katastrof.

Özcan Melkemichel sa efter avhoppet att förväntningarna inte var realistiska:
– Det är ingen som har förståelse. Varken publik eller någon annan har det. Att leva under det här trycket och tro att Syrianska är ett topplag, det är många som tror det, och inte inser sanningen. Vi visste om att vi skulle ligga där nere hela året, sa han enligt Expressen men Suleyman Sleyman håller inte riktigt med.
- Jag tycker att publiken ska ha förväntningar på sina lag. Det är bara att kolla på de andra stockholmsklubbarna där fansen förväntar sig att man ska vinna serien varje år oavsett hur det ser ut i serien. Det får man som spelare och tränare finna sig i. Det är klart att vissa krav kan vara orimligt höga men det är klart att man ska ha krav på att vi inte ska ligga sist i tabellen, säger han.

Hur ser du på förlusten?
- Det var en måstematch. Visst, det är 15 omgångar kvar men Halmstad är ett lag vi vill ha bakom oss i tabellen och på hemmaplan ska vi bara vinna. Efter en dålig start gör vi 1-1 och kommer igång. Vi är det spelförande laget men vi skapar för lite chanser för att avgöra matchen och det är det som blir så frustrerande. Det är jobbigt i sådana här matcher. När man är sämre än motståndarna är det en sak men i den här matchen förtjänar vi att vinna. Eller åtminstone få ett kryss.

Har ni fortfarande hopp om att klara er kvar?
- Ja, vi har spelat jämnt med de flesta lag. Kanske inte absoluta toppen, men de flesta. Problemet är att vi har varit för dåliga i båda boxarna. Vi har missat för många chanser och släppt in för många enkla mål. Nu är det så jämnt i tabellen att man hamnar i botten om man inte är bra nog i boxarna.

Måste ni värva i sommar för att klara er kvar?
- Det är klart att man inte bara kan skylla ifrån sig. Man kan inte fortsätta på samma sätt och hoppas att allt blir bättre så någon förändring vill man ju ha till, sen exakt vad det är vet jag inte. Nya spelare är såklart alltid välkomna i den här situationen men sen får man se på vilka möjligheter klubben har. Det är ju en annan fråga. Vi som är här gör i alla fall allt för att vända på trenden. Det känns verkligen som att vi försöker men att bollarna inte studsar vår väg.

Publicerad 2013-07-07 kl 21:05
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå