Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/SYRIANSKA

Syrianskas försäsong spikad - inleder med allsvenskt derby

Syrianska har redan försäsongen 2013 inplanerad. 26 januari inleder Södertäljeklubben träningsmatchandet när man möter Djurgården.
- Alltid kul att möta konkurrenter och se var man står, säger SFC-backen Gabril Somi.

I och med det nya upplägget i svenska cupen, som inleds tidigt i mars, så blir det färre träningsmatcher än vanligt för de allsvenska lagen. Syrianska har fyra matcher inbokade – fler blir det inte, för nu är försäsongsprogrammet spikat.

26 januari tar man emot Djurgården på Södertälje Fotbollsarena, därefter möter man Degerfors hemma den 10 februari, Gefle borta den 16 februari och BP borta den 22 februari.

- Alltid kul att möta konkurrenter och se var man står. När jag provtränade med Syrianska förra året var Nahir (Oyal, tidigare i Syrianska) med så det blir roligt att möta honom, säger unge Syrianska-backen Gabriel Somi till lt.se.

Hur är det med formen, skulle du kunna spela match redan i morgon?
- Ha ha, nä. Konditionen är väl inte den bästa. Men vi har alla fått personliga styrkeprogram som vi följer. Jag måste till exempel bygga på mig några kilon.

Syrianskas tävlingssäsong inleds 2 mars med match mot Örgryte i cupen. Övriga motståndare i cupens inledande gruppspel: Halmstad och AIK.

Publicerad 2012-12-29 kl 21:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons