Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/SYRIANSKA

Syrianskas sportchef avgår - "Det är sorgligt"

Foto: Syrianska FC

Syrianska ordförande Hobil Varli

Syrianskas sportchef Jan Grigo avgår från sin post.

- Det är sorgligt. När båten sjunker så lämnar alla skeppet, säger klubbens ordförande Hobil Varli till fotbollskanalen.se.

Syrianskas sportchef Jan Grigo lämnar Syrianska. Enligt sajten fotbolldirekt.se lämnade han in sin avskedsansökan i samband med Göteborgsmatchen i går. Osaken ska ha varit att klubben försökt värva spelare bakom hans rygg.

Och nu bekräftar klubbens ordförande Hobil Varli uppgifterna för fotbollskanalen.se.

- Det stämmer. Vi beslutade att ta in två nya spelare, men det var inte han som hade scoutat dem. Vi ville värva, men han ville jobba på ett annat sätt, säger Hobil Varli till fotbollskanalen.se och fortsätter:

- Det är sorgligt. Han har jobbat länge inom klubben. Vi får se vem som är nästa som hoppar av. Först var det tränaren och nu Jan. När båten sjunker så lämnar alla skeppet.

Klubben har inte börjat leta efter någon ersättare. Och de tänker inte försöka övertala Jan Grigo att stanna.

- Vi kommer gå vidare. Vi har inte tid att försöka övertala honom. Vi behöver ingen sportchef för tillfället, säger han.

Är du besviken på hans beslut?

- Jag är jättebesviken. Han har hjälpt klubben väldigt länge så jag är jättebesviken på att han lämnar. Han är otroligt duktig och hade behövts i klubben just nu.

Men Hobil Varli tycker inte att klubben har trampat sin sportchefen på tårna, trots att de värvat spelare utan hans vetskap.

- Det är två spelare som vi ser en framtid i, hela styrelsen. Det var ett snabbt beslut som vi tog, det blev bara så. Vi ville ha spelarna och bad Jan skriva kontrakt med dem. Men då valde han att avgå.

Gårdagens förlust mot IFK Göteborg var den 13:e raka matchen utan seger för Södertäljeklubben.

Publicerad 2013-08-12 kl 15:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons