Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Syrianskas ”bonus-förvärv”: ”Bra allsvensk klass”

Han har fått vänta i två år på att visa upp sig på allvar i allsvenskan. Men nu är populäre mittfältaren Robert Massi på allsvar på väg tillbaka - ett "bonusförvärv" som till sist ser ut att ticka in för Syrianska.
- Han håller bra allsvensk klass, säger klubbens ordförande.

 

Robert Massi har varit med Syrianska hela vägen upp från division 1 till allsvenskan. Men sedan dess har det tagit stopp. Skador, skador och åter skador har gjort att Massi, en av nycklarna när Södertäljeklubben tog steget upp i högsta serien, aldrig på allvar fått visa upp sig i allsvenskan. I fjol höst kom han tillbaka och spelade i slutskedet och i år räknade klubben med Massi på allvar. Men nya skadebekymmer, och vårsäsongen spolierad för 25-åringen.

Under EM-uppehållet har dock Massi jobbat sig tillbaka och nu är mittfältaren att räkna med på allvar inför omstarten. Mål i tre träningsmatcher i följd och Syrianskas ordförande Andreas Temiz myser över återkomsten.

- En omtyckt kille, både av fans och bland spelare och ledare i klubben. Hans hjärta för Syrianska, hans vilja och driv, och dessutom en poängspelare som både kan göra mål och assists. Det är klart att vi har saknat honom jättemycket, säger Syrianskas ordförande Andreas Temiz till FotbollDirekt.se om Massi.

- Vi ser ju honom som en startspelare, och jag är övertygad om att han håller bra allsvensk klass när han är i toppform.

Temiz vill även slå ett slag för hårt skadedrabbade mittfältaren Besim Kunic, som inte spelat alls sedan uppflyttningen till allsvenskan 2010.

- Han har börjat träna med laget nu men är lite längre i från än Massi. Men det är en kille med enorm potential och får han bara bli ordentligt hel så kommer det bli riktigt bra, han håller toppallsvensk klass i sina bästa stunder.

- Självklart har vi avvaktat med nyförvärv därför att vi har haft de här killarna i åtanke. Vi räknade med Massi till säsongsstarten i år, men det gick inte och då fick vi sista minuten-värva Matthew Mbuta. Han har också gjort ett bra jobb, och när alla är tillbaka får vi en helt annan bredd och konkurrenssitution än vi haft tidigare i allsvenskan.

 

Publicerad 2012-06-24 kl 14:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons