POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Syrianskas smäll - Ijeh stängs av i två matcher

Motgångarna avlöser varandra för Syrianska. Enda målskytten Peter Ijeh stängs av två matcher efter rött kort i cupen. Men ingen panik i Södertäljeklubben: "Vi ska lösa det".

- Det är inte mycket att säga om, han är avstängd, säger Syrianskas sportchef Ghayath Moro till FotbollDirekt.se.

Det var i Syrianskas cup-uttåg (förlust 4-2 på straffar) mot Falkenberg som Ijeh drog på sig rött kort direkt - detta efter en armbåge i magen på en motspelare. Disciplinnämnden har utrett händelsen och straffet blir alltså två matcher med start imorgon mot Norrköping. Ghayath Moro tar avstängningen med jämnmod, trots att det mesta som kunnat gå snett för nykomlingen också gjort det hittills i allsvenskan.

- Han fick rött kort direkt och då blir det såhär. Vi visste att det skulle komma, det var lika bra att han fick avstängningen nu så är det gjort.

Tufft läge för Syrianska då Ijeh är den enda spelare som gjort mål förutom Dinko Felic i den avbrutna matchen mot AIK. Moro tror ändå att den offensiva krisen ska kunna lösas och vidhåller att laget inte är för beroende av Ijeh.

- Vi ska lösa det, vi måste lösa det. Det är inte jag som tar ut laget, men vi har andra spelare som kan kliva fram. Vilka? Det får du se, vi är inte oroliga.

- Jag tycker ändå att vi har skapat tillräckligt med chanser hittills, vi har bara inte lyckats göra mål. Förhoppningsvis lossnar det, vi måste börja göra mål.

Ijeh missar matcherna mot IFK Norrköping och Trelleborg.

Publicerad 2011-05-21 kl 13:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå