POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Tagen Kindberg känner skuld till familjen: "Vill inte vara orsaken till att de är ledsna"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses hela Daniel Kindbergs presskonferens.

Daniel Kindberg mötte media efter tingsrättens fängelsestraff.
Väl där förnekade han återigen till brott – och talade om hur jobbigt det varit för familjen.
- Det drabbar mina nära och kära oproportionerligt, säger Kindberg på en presskonferens.

På tisdagen höll Daniel Kindberg presskonferens efter beskedet att han dömts till fängelse i tre år för ekonomisk brottslighet. Väl där gav han besked om att han ämnar överklaga domen – och han menar också att domen i sin helhet utgör ”en rättsskandal”.

På presskonferensen pratade Kindberg också om hur misstankarna och brottsutredningen påverkat honom och hans familj. Det var en tagen Kindberg som gjorde beskrivningen.

- Det är jävligt svårt att sätta ord på det, men att ha en 16-åring kille hemma som är en supertalang i fotboll och som lever varje minut av dygnet för fotboll och som naturligtvis beundrar sin far och hans arbete, att han ska plockas av uppvärmningen och få veta det här och må jättedåligt. Det får inga proportioner vad gäller hur det drabbar andra och jag får naturligtvis stora skuldkänslor då de drabbar mina nära och kära.

Kindberg fortsätter:

- Den här domen kommer inte vinna laga kraft och vi kommer att redogöra för det här i hovrätten och då hoppas jag verkligen att det får ställas till rätta. Men det är jättejobbigt för mina nära och kära. Jag ska inte sticka under stol med att jag också tycker att det är väldigt jobbigt.

- De som har barn känner lätt igen sig, när man ser att ens barn gråter och det gör ont i dem. Då vill du ju ta det på dig själv och ta bort det från dem. Du vill inte vara orsaken till att dina närmaste är ledsna.

Kindberg nekar till brott.

Publicerad 2019-11-05 kl 14:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå