Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Teddy: "Jag beslutar senast i morgon"

Senast i morgon beslutar Teddy Lucic om sin framtid som fotbollsspelare. Elfsborg vet fortfarande inte vartåt det lutar.
- Jag ska diskutera med Stefan Andreasson och så får vi se, säger Lucic.

Hösten blev en missräkning för den förre landslagsmannen. Olika småskavanker i lår, fötter och knän fick honom att tveka på en fortsättning. Men under uppehållet efter allsvenskans slut har 36-åringen återhämtat sig.

- Med en månads vila känns det okej faktiskt. Det är bättre, helt klart. Jag har mina funderingar men inte några större grejer egentligen, säger Lucic.

Just den fysiska formen blir avgörande för vilken väg han väljer att gå. Om kroppen är hel och hållen finns inga motivationsproblem inför ytterligare ett allsvenskt år.

- För mig är det avgörande att vara hundra procent. Annars får man se vad som händer. Slutet på allsvenskan i år var inte jätteroligt, om jag ska vara ärlig.

Ett litet trumfkort för Elfsborgs del är att seriespelet startar extra tidigt 2010. Redan i mitten av mars spelas första omgången.

- Nästan en månad tidigare än vanligt. Det har kanske inte jättestor betydelse, men visst gillar jag att försäsongen blir kortare, säger Lucic.

Tränare Magnus Haglund vågar inte sia om hur det slutgiltiga budet från försvararen blir. Men man vill väldigt gärna behålla honom.

- Teddy vet vad jag tycker. Han passar oerhört bra in hos oss och tillför väldigt mycket. Det som talar emot för hans del är väl skadesituationen, hur kroppen känns. Men å andra sidan trivs han väldigt bra i Elfsborg och gör ett utomordentligt bra jobb för oss, säger Haglund.

Klubbchef Stefan Andreasson vågar heller inte föregå Lucic beslut, men bekräftar att dialogen fortsätter inom kort.

- I slutändan ligger beslutet helt hos honom. Självklart är det så vid en viss ålder att man vill ta ett år i taget. Det vi kan göra är bara att förmedla på alla sätt hur gärna vi vill att han fortsätter. Vi lär höras snart igen, säger Andreasson.

Publicerad 2009-12-28 kl 12:57
Annons
Annons
Annons