POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
40v

TFF-backen blev erbjuden kontrakt - men var till fel Nielsen: "Många miljoner"

Foto: Bildbyrån.

Trelleborgs Lasse Nielsen ställs i dag mot Malmös Lasse Nielsen.
Nu berättar TFF-backen att han blev erbjuden ett miljonkontrakt - men det var till fel Nielsen. 
- Vi pratar väldigt många miljoner, säger han till Sydsvenskan.

Trelleborgs FF värvade inför den här säsongen in danske försvararen Lasse Nielsen från Lech Poznan i Polen. Han blev därmed den andre spelaren i allsvenskan med det namnet, då landsmannen Lasse Nielsen sedan tidigare spelar för Malmö FF. 

Inför dagens möte mellan Trelleborg och Malmö, så berättar nu TFF-backen att de förväxlats vid ett antal tillfällen genom åren. Vid ett tillfälle, när Nielsen just var klar för MFF, så hörde en agent från Dubai av sig till TFF-backen om en flytt, men kontaktade fel Nielsen, då agenten egentligen ville ha kontakt med MFF-backen. 

En historia har jag inte ens berättat för Lasse är när jag spelade i Polen sista säsongen så blev jag kontaktad av en agent som ville ha mig till Dubai. Vi pratar väldigt, väldigt många miljoner i lön i en av de bästa klubbarna. Jag var intresserad och han skickade ett officiellt kontraktserbjudande att titta igenom, säger Telleborgs Nielsen till Sydsvenskan. 

Sen sa han "men jag måste förstås bli enig med Malmö först och prata med deras sportdirektör". Det visar väl lite hur oseriöst det kan vara i vissa delar av fotbollsvärlden, fortsätter han.

Matchen börjar klockan 17.30 på Vångavallen och sänds i C More. 

Publicerad 2018-05-13 kl 14:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå