Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TFF-kaptenen skadade sig i TV-soffan - missar AIK-match

Trelleborgs lagkapten Dennis Melander missar matchen mot AIK. Anledningen är att han ådrog sig en skada efter att ha tittat på filmen Scary Movie 3.

- Efter att ha sett filmen skulle jag resa mig upp ur soffan. Jag vet inte om jag reste mig för snabbt, men plötsligt small det till i ljumsken. Jag hoppades att det skulle gå över men det har det inte gjort, berättar högerbacken för Trelleborgs Allehanda.

Det var under torsdagskvällen som Dennis Melander unnade sig en film i hemmet, men slutet blev något oväntat när Trelleborgspelaren själv skadade sig. Nu missar kaptenen lördagens match på Råsunda på grund av en sträckning. Melander är medveten om att det här är en historia som kommer att förfölja honom länge.

- Nu kommer alla läsa detta i tidningen och skratta åt mig. Jag läste själv en bok där det stod om udda skador för inte så länge sedan. Det finns ju olika topplistor om spelare som skurit sig i köket och annat och nu åkte jag på en sådan skada själv.

Lyckligtvis rör det sig bara om en lättare sträckning och Melander kommer snart vara tillbaka i spel igen.
- Det är 14 dagar till nästa match (Kalmar FF) och då ska han absolut kunna vara med. Han får vila i helgen för att börja rehabträna på måndag, säger lagets sjukgymnast Peter Andersson till tidningen.

Publicerad 2009-08-29 kl 11:57
Annons
Annons
Annons