Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TFF-kaptenen "Synd på vårsäsongen"

Trelleborg fortsätter visa storform. 2-1 borta mot IFK Göteborg och hade det inte varit för vårsäsongen hade laget kunnat varit med och slagits uppe i toppen.

- Om man ser till hösten har den varit fantastisk, säger lagkaptenen Dennis Melander till FotbollDirekt.se

Bara tre lag i allsvenskan har vunnit fler matcher än vad Trelleborg nu har gjort den här säsongen. Laget som ett tag var ohjälpligt sist har nu chansen på en femteplats.
- Om allting klaffar ja och vi får lite resultat med oss kan det bli så. Det är våren som ställer till det för oss. Nu kör vi bara på, säger Melander.

IFK Göteborg slogs tillbaka på nya Gamla Ullevi med 2-1 efter att Melander själv förarbetat till 1-1, som gjordes av Joakim Nilsson.
- Det är alltid trevligt att kunna bidra offensivt fast man är back, säger Melander.

Trelleborg blev det tredje laget den här säsongen att ta alla tre poängen på nya Gamla Ullevi av IFK Göteborg. Men Melander är inte överraskad att laget fick med sig alla poängen hem till skåne.
- Vi gick in till matchen i tron om att vi kunde ta poäng och det är bara en jättebonus att det blev tre poäng. De kom in i sin hemmapress tidigt men i andra visste vi om att vi kunde lösa det, säger Melander.

Publicerad 2010-10-25 kl 22:28
Annons
Annons
Annons