Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TFF pressat: "Finns inget att förlora nu"

Trelleborg har ramlat under strecket. I dag möts man av ett ÖSK med fem förluster i ryggen.
– Betydelsen av matchen är solklar, vi måste vinna, säger TFF:s Alf Westerberg.

TRELLEBORG

Preliminär startelva: Viktor Noring – Magnus Andersson, Peter Abelsson, Tuomo Turunen, Erdin Demir – Ibrahim Koroma, Kristian Haynes, Mattias Adelstam, Marcus Pode, Joakim Nilsson – Fredrik Jensen.

Skador/avstängningar: Dennis Melander (s).

Håll ögonen på: Fredrik Jensen. Slitvargen som har gjort sju mål den här säsongen gillar matcher som denna. Det kommer att bli tajt och Jensen kommer ligga där uppe och lura.

Trelleborg-citat:

– Betydelsen av matchen är solklar, vi måste vinna helt enkelt. Vi har hamnat i ett prekärt läge, så det är inget att be för. Vi måste ha tag i tre poäng, säger assisterande tränaren Alf Westerberg till klubbens hemsida.

– Det finns inte mer att förlora nu när vi åkt ner under strecket. Vi måste gå 100 procent för det här.

– Vi har fått lite dåligt betalt i de senaste matcherna. Både mot Djurgården och känns det som att vi länge är starkare än våra motståndare men får inga poäng. Mot Malmö gör vi en stark insats och tar även poäng, säger Westerberg.

ÖREBRO

Preliminär startelva: John Alvbåge – Patrik Haginge, Eidur Sigurbjörnsson, Magnus Wikström, Samuel Wowoah – Kushtrim Lushtaku, Nordin Gerzic, Fredrik Nordback – Riku Riski, Robin Staf, Valdet Rama.

Skador/avstängningar: Andreas Haddad, Patrik Anttonen (s), Magnus Kihlberg (a).

Håll ögonen på: Riku Riski. Med fem raka förluster går det inte att säga att någon i ÖSK är särskilt formstark. Men Riski ser allt mer intressant ut och visar bitvis på riktigt bra kvaliteter som TFF får se upp med.

Örebro-citat:

– Det är bara att fortsätta jobba. Vi har haft bra stunder i de tre senaste matcherna. Mot AIK var vi klart bättre i en timme och mot Blåvitt var vi också bra. Men vi har svårt med målgörandet och gör småmissar i försvarsspelet i det individuella. Vi står inte riktigt rätt. Det blir en dålig kombination, säger Sixten Boström enligt NA.

– Vi måste absolut bli vassare och jobba på den biten. Spelet mittemellan straffområdena har varit bra, det är det andra vi måste jobba på.

Publicerad 2011-09-25 kl 10:14
Annons
Annons
Annons