Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TFF-talang flyttar till Stockholm

Mittfältslöftet Erik Gunnarsson lämnar Trelleborg för studier i Stockholm. En fortsatt elitsatsning utesluter 19-åringen inte även om den civila karriären kommer att prioriteras.

- Jag vill absolut inte sluta helt, förhoppningsvis orkar jag med att spela också. Men det är inget som är planerat och jag har inte gjort klart med någon klubb. Utbildningen kommer i första hand, säger Erik Gunnarsson till Trelleborgs Allehanda.

Trelleborgs assisterande tränare Alf Westerberg accepterar mittfältstalangens beslut att satsa på studierna även om han tycker det är synd då Gunnarsson ännu inte fått göra sin allsvenska debut.
- Det är klart att det är det sista steget trots allt är det svåraste att ta, men det kanske är en aning tidigt att avbryta elitsatsningen.

Erik Gunnarsson ska i augusti påbörja sina akademiska studier på Handelshögskolan i Stockholm. Sedan tidigare finns redan en allsvensk spelare på Handels, Brommapojkarnas mittfältare Philip Haglund. Möjligtvis kan han övertala Trelleborgslöftet att inte avbryta elitsatsningen.

Publicerad 2009-07-16 kl 09:42
Annons
Annons
Annons