Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TFF:s slutspurt kan pensionera Prahl

Tre matcher kvar. Åker Trelleborg ur allsvenskan kan Tom Prahl ha gjort sitt inom fotbollsvärlden.
– Vi får hoppas att vi har bra dagar, säger han.

Förra året slutade man femma. I år, med tre omgångar kvar av allsvenskan, ligger man näst sist. Trelleborgs utveckling de senaste elva månaderna har varit skrämmande.

Nu måste laget rycka upp sig i slutspurten för att säkra ett nytt kontrakt. Lyckas man inte med det kan tränarveteranen, Tom Prahl, ha gjort sin sista match inom fotbollen.

– Det är klart att jag som 62-åring funderar över när jag ska sluta som fotbollstränare och i vilket sammanhang. Men det kan jag inte svara på nu, säger han till Trelleborgs Allehanda.

Kan du se dig som tränare i superettan?
– Jag har inget svar på det. Det är många faktorer som spelar in. Jag tycker fortfarande att det är roligt att komma ut en sån här fin höstdag och träna fotboll.

Prahls kontrakt går dock inte ut förrän 2013 - och TFF har inga tankar på att göra sig av med tränaren.

– Jag hoppas att Tom vill vara med oss på en ny resa. Ingen är bättre lämpad, han har ju tagit upp oss tidigare. Förhoppningsvis är han tillräckligt motiverad, säger ordföranden Per-Anders Abrahamsson.

Men än lever drömmen om spel i allsvenskan även nästa säsong.

– Det går att göra en bra avslutning. Vi kan inte tänka längre än till matchen mot Häcken, men var och en förstår att vi måste vinna de här tre matcherna för att klara av det här.

Publicerad 2011-09-30 kl 12:56
Annons
Annons
Annons